WordPress CMS Systeem


Je wil zelf je eigen professionele website beheren?


Dat kan op een zeer gebruiksvriendelijke manier dankzij
het meest populaire CMS systeem ter wereld … WordPress!

Een professionele WordPress website


Het meest populaire Content Management Systeem!

Gemakkelijk omschreven is dit een back-end systeem op een website dat je de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige manier je eigen site te beheren.
Wij gebruiken het CMS Systeem van WordPress. Met WordPress kan je unieke websites, blogs en zelfs apps ontwikkelen.
Het is een krachtig en zeer betrouwbaar CMS platform dat het vertrouwen krijgt van populaire bedrijven waaronder Walt Disney.WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Het vormt de basis van meer dan 30% van het internet. WP laat je toe om snel en heel eenvoudig aanpassingen te brengen aan je eigen website. Zelfs als je veel onderweg bent. WordPress heeft namelijk een app voor IOS en Android om snel en eenvoudig jouw website onderweg te bewerken. Super handig als je snel een update wilt plaatsen of als je een blog hebt. Is dat niet productief?

website, webdesign, nieuwe website, MRWebdesign

WordPress CMS of een statische HTML site?


Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze!

Als je zelf je website wil beheren is WordPress de beste keuze. Zo kan je zelf je blog beheren, promoties plaatsen, artikels schrijven, enz.
Voorzie regelmatig tijd voor je website en je zal beloond worden met extra klanten!

Je wil in de toekomst misschien zelf je website zelf beheren maar je hebt het voorlopig te druk met de opstart van jouw onderneming? Dan kunnen wij dit onderhoud van jouw overnemen. MRWebdesign biedt verschillende onderhoudsmogelijkheden waar je alleen maar blij van kan worden.

Een andere mogelijkheid is kiezen voor een professionele HTML site. Deze vragen minder onderhoud zoals updates e.d. en leveren ook extra klanten op. Wil je iets aanpassen? Dan geef je ons een seintje en voeren wij de gewenste aanpassingen door. Ook voor HTML website hebben wij zeer interessante onderhoud pakketten.