Ook toe aan een nieuwe website


Nice! Want succesvolle websites ontwikkelen is onze specialiteit!


Wij bouwen unieke websites voor kleine- en grote ondernemingen.
Professioneel webdesign en 100% op maat gemaakt.

Webdesign, Website, MRWebdesign

Professioneel webdesign

Met een weldoordachte lay-out zorgen wij ervoor dat u echt opgemerkt wordt!

Responsief en professioneel webdesign. Responsieve websites zijn sites die in dergelijke mate ontwikkeld zijn, dat ze zich altijd aanpassen aan het schermformaat waarop ze bekeken worden. Omdat al onze websites responsief gebouwd worden, zorgen wij ervoor dat uw klanten altijd en op elk moment kunnen genieten van een aangename surfervaring.

Een weldoordachte lay-out! Een website moet niet alleen mooi zijn maar ook gebruiksvriendelijk. Alle informatie, zoals bijvoorbeeld de diensten die u aanbiedt, moeten snel en gemakkelijk terug te vinden zijn. Dit alles bij elkaar genomen gieten we in een uniek webdesign. We blijven er aan werken tot wij maar vooral jij als klant 100% tevreden bent van je nieuwe website.

Een professionele website die écht het verschil maakt!

Vele potentiele klanten ondernemen geen actie op je website omdat men iets "mist". We denken hier dan vooral aan technische zaken zoals snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Een website is namelijk meer dan alleen maar wat tekst en hier en daar een foto.

Bij MRWebdesign zorgen wij ervoor dat jouw website echt werkt.
Dat doen we door de focus te leggen op onder andere de volgende punten:

copywright, unieke stijl, unieke content   Unieke stijl en content

responsief, responsive, webdesign   Responsief webdesign

seo, zoekmachine optimalisatie   Zoekmachine optimalisatie (SEO)

snelheid, laadtijd, speed   Snelheid van de website

Een WordPress website

Professioneel webdesign met het meest populaire CMS systeem van de wereld!

Zo kan je bijvoorbeeld opteren voor een dynamische WordPress site.

Met WordPress kan je unieke website, blogs en zelfs apps ontwikkelen. Het is een krachtig en betrouwbaar CMS platform dat het vertrouwen krijgt van populaire bedrijven. Neem nu Walt Disney Company. Zij gebruiken voor hun website het WordPress CMS platform. Dit getuigt van de betrouwbaarheid en de kwaliteit van WordPress.

Het is bijgevolg dan ook het meest gebruikte CMS systeem ter wereld! WordPress vormt de basis van meer dan 30% van het internet! Met dit CMS systeem kan je snel en eenvoudig aanpassingen aanbrengen aan je eigen website. Ben je veel onderweg? Dan heeft WordPress voor jou de oplossing. WordPress heeft namelijk een app voor IOS en Android. Met deze app kan je dus ook onderweg je website bewerken en uitbreiden. Super leuk als je een eigen blog hebt! Zo verhoog je nog meer je productiviteit.

Nieuwsgierig naar een WordPress site? Bekijk hier één van onze ontwerpen.

website, webdesign, nieuwe website, MRWebdesign