Zoekmachine optimalisatie


Jij wil toch ook hoog scoren in de zoekmachines?


MRWebdesign zorgt voor een doelgericht SEO plan
om meer bezoekers aan te trekken naar jouw website

SEO, zoekmachine optimalisatie, optimalisatie, gratis seo analyse

Een grondige SEO analyse van jouw website


Hoe gaan wij voor jou een succesvolle website ontwikkelen die hoog gaat scoren in zoekmachines?
We leggen het maar al te graag even voor je uit!

SEO optimalisatie is een vrij complex proces. We moeten er namelijk voor zorgen dat jouw website goed opgemerkt wordt door de zoekrobots van o.a. Google. De eerste stap is om jouw website van a tot z te analyseren op de volgende punten:

Zoekwoorden: Om te beginnen gaan we een zoektocht starten naar wat de beste zoek- en trefwoorden zijn voor jouw bedrijf.

Broncode: We controleren op fouten in de HTML code, snelheid van de site, responsief gedrag, slim gebruik van de META tags.

Content: Structuur van de website, unieke en relevante teksten, plaatsen van foto's met de nodige ALT-tags.

Links: Zowel interne als externe links worden onderzocht en desnoods

Structuur: Een overzichtelijke en gemakkelijk navigeerbare website met en duidelijk en handig navigatiemenu.

Zoekmachine optimalisatie, SEO, analyse, optimalisatie

Onsite zoekmachine optimalisatie

Na een grondige analyse gaan we over tot de volgende stap. We gaan jouw site optimaliseren op alle mogelijke punten die bijdragen tot een hogere zoekmachine ranking. Dit doen we met maar één doel voor ogen ... jouw onderneming laten groeien door meer klanten te genereren.

Nadat al de zoekmachine optimalisaties uitgevoerd zijn bieden wij de mogelijkheid tot het uitwerken van een SEO-begeleiding. Hoe je bijvoorbeeld op een slimme manier social media gebruikt om jouw website nog harder te boosten.

MRWebdesign zorgt voor een professionele SEO-begeleiding die ervoor gaat zorgen dat jouw bedrijf hoger gaat scoren in de zoekmachines. Samen gaan we uw objectieven verduidelijken en vertalen naar jouw website. Sommige zoekmachine optimalisaties nemen enkele maanden in beslag vooraleer ze effect hebben. Andere hebben dan weer onmiddellijk effect op de zoekresultaten. Hou altijd in het achterhoofd dat SEO een slimme investering is en geen kostenpost. Een goede zoekmachine optimalisatie werpt áltijd zijn vruchten af.

Je begrijpt dat het dus enorm belangrijk is dat je bedrijf gemakkelijk gevonden wordt in de zoekmachines. De eerste pagina van de Google zoekresultaten is dan ook de meest bezochte. Hoe hoger je in die zoekresultaten komt, hoe meer potentiele klanten er op jouw link zullen klikken.