Cookie- en Privacybeleid


Duidelijk aangekondigd!


Is er iets niet duidelijk?
Aarzel dan niet en contacteer ons!

MRWebdesign hecht veel belang aan de privacy van al zijn klanten en daar gaan we dan ook transparant in communiceren. We leggen je dan ook graag uit hoe we jouw persoonsgegevens verwerken en wat je rechten zijn als klant.
Iets niet duidelijk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!



1. Hoe contacteer je MRWebdesign?

Ondernemingsnummer: BE0681489138
Door een brief schrijven naar onze maatschappelijke zetel: Delvauxstraat 7, 2620 Hemiksem, België

Een mail sturen kan naar: info@mrwebdesign.be
Ons bellen doe je op het nummer: 0479/39.60.05
Je kan ons ook tweeten: twitter.com/infomrwebdesign
En via messenger kan het ook: facebook.com/mrwebdesign.be
Zelfs via Linkedin kan het: linkedin.com/company/mrwebdesign/


2. Welke persoonsgegevens hebben wij nodig en waarvoor gebruiken we ze?

Op onze website kan je heel veel informatie vinden maar voor bijvoorbeeld ons offerte- en contactformulier vragen we altijd persoonlijke informatie. Dit hebben we nodig om voor een perfecte dienstverlening te kunnen zorgen.

Contacteer je MRWebdesign via facebook, twitter, linkedin, google plus of mail? Dan vragen we om je naam, voornaam, telefoon en/of mail adres. Ook hier hebben we deze gegevens nodig om voor een onberispelijke service te zorgen ;-)

Klant in wording of reeds klant bij ons? Dan gebruik we ook hier enkele persoonsgegevens. We hebben ze voor jou allemaal netjes op een rij gezet:

2.1 Naam en voornaam:
Om zeker te zijn dat we met de juiste persoon contact op nemen.

2.2 Adresgegevens:
De juiste gegevens hebben we nodig om een correct factuur op te kunnen stellen.
We gebruiken je adresgegevens ook om 1x per jaar een postkaartje te kunnen sturen. Liever geen leuk postkaartje? Laat het ons dan weten per mail!

2.3 Telefoonnummer:
Deze gebruiken we om je te contacteren als het over je website gaat of om een afspraak te bevestigen.

2.4 Email adres:
Via elektronische post informeren we je graag over je website en/of om je factuur digitaal op te sturen.

2.5 Rekeningnummer:
Je bankgegevens hebben we nodig om je betaling te kunnen koppelen aan een factuur of als er een credit factuur is dat we aan je terug moeten betalen.

2.6 Contact en offerte formulier:
De gegevens die we vragen in deze 2 formulieren gebruiken we om een optimale dienstverlening te kunnen bieden. De gegevens hiervan worden niet op onze website bewaard.


3. Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Microsoft IE   |   Google Chrome   |   Microsoft Edge   |   Mozilla Firefox   |   Safari   |   Opera


4. Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzameld wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.


5. Social Media

MRWebdesign maakt gebruik van verschillende sociale mediakanalen. Deze kanalen gebruiken we voor verschillende promotiedoeleinden. Op enkele van deze sites kunnen wij bepaalde persoonsgegevens bekijken.

Wij maken gebruik van de volgende social mediakanalen: Facebook, Twitter, Linkedin en Google+. Deze gegevens slaat MRWebdesign niet op en kunnen hier dus ook niet verantwoordelijk voor gesteld worden. U bepaalt zelf wat u deelt op social mediakanalen door uw privacy instellingen aan te passen. Bij het gebruik van social mediakanalen bent u gebonden aan de privacy policy van het gebruikte social media platform.


6. Wat zijn jouw rechten?

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze laten verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens, met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, word je gevraagd om een email te verzenden naar info@mrwebdesign.be. We maken er dan snel werk van om alles administratief te regelen. Eens de gevraagde aanpassen verwerkt zijn bevestigen we dit per mail.


7. Klachten

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer:
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
commission@privacycommission.be
https://www.privacycommission.be
+32 (0)2 274.48.00


8. Up-to-date

Onze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden aangepast om up-to-date te blijven met de gewijzigde regelgeving. Wij adviseren u dan ook steeds om de meest recente versie op onze website te raadplegen.

Laatste update: 14/10/2018.