Onze prijzen


De vraag “hoeveel kost een website eigenlijk” is één van de meest gestelde vragen in deze sector.


Op deze pagina kan je alvast enkele indicatieve prijzen vinden.

Wat kost een website eigenlijk?

Omdat we deze vraag regelmatig krijgen, hebben we de startprijs in het leven geroepen. Uiteraard is de startprijs indicatief. Voor de prijs die hieronder vermeld staat, kunnen wij je alvast een professionele, moderne en responsieve website opleveren.


 HTML site

De prijs voor een nieuwe HTML website begint vanaf €450. Voor deze prijs krijgt u een unieke, responsieve website met professioneel ontwerp. De prijs is inclusief 1 jaar webhosting met SSL certificaat en een (.be) domeinnaam.

 WordPress site

Een WordPress site kunnen we opleveren vanaf €550. U krijgt voor deze prijs dezelfde opties als voor een HTML website maar met als extra een safety plugin. Ook hier is de prijs inclusief 1 jaar webhosting met SSL certificaat en een (.be) domeinnaam.

 Onderhoudspakketten

Speciaal voor uw WordPress site bieden wij een onderhoudspakket. Voor een maandelijks bedrag van €25 bieden wij u al een basispakket aan. Maak u dus maar geen zorgen over back-ups, updates, optimalisaties en safety checks. Dit doen wij allemaal voor u!

 Algemeen

Maar er is meer! MRWebdesign doet ook analyses, herstellingen en aanpassingen van uw bestaande website. Ook voor een nieuw logo kan u zonder problemen bij ons terecht. Laag scoren in de zoekmachines? Dan checken wij voor u de SEO van uw website. Voor deze service vragen wij €50 per uur.