Onze prijzen


Omdat we regelmatig de vraag krijgen naar de prijs van een website,
hebben we alvast enkele indicatieve prijzen op deze pagina geplaatst.


Wat kost een website eigenlijk?

Omdat we deze vraag regelmatig krijgen, hebben we de startprijs in het leven geroepen. Uiteraard is de startprijs indicatief. Voor de prijs die hieronder vermeld staat, kunnen wij je alvast een professionele, moderne en responsieve website opleveren.


 HTML site

De prijs voor een nieuwe HTML website begint vanaf €500. Voor deze prijs krijgt je een unieke, responsieve website met professioneel ontwerp. De prijs is inclusief 1 jaar webhosting met SSL certificaat en een (.be) domeinnaam.

 WordPress site

Een WordPress site kunnen we opleveren vanaf €600. Je krijgt voor deze prijs dezelfde opties als voor een HTML website maar met als extra een safety plugin. Ook hier is de prijs inclusief 1 jaar webhosting met SSL certificaat en een (.be) domeinnaam.

 Onderhoudspakketten

Speciaal voor jouw WordPress site bieden wij een onderhoudspakket. Voor een maandelijks bedrag van €25 bieden wij al een basispakket aan. Maak je dus maar geen zorgen over back-ups, updates, optimalisaties en safety checks. Dit doen wij allemaal voor jou!

 Algemeen

Maar er is meer! MRWebdesign doet ook analyses, herstellingen en aanpassingen van je bestaande website. Ook voor een nieuw logo kan je zonder problemen bij ons terecht. Laag scoren in de zoekmachines? Dan checken wij voor jou de SEO van je website. Voor deze service vragen wij €50 per uur.