Disclaimer


Duidelijk aangekondigd!


Is er iets niet duidelijk?
Aarzel dan niet en contacteer ons!

Hoe contacteer je MRWebdesign?

Ondernemingsnummer: BE0681489138
Door een brief schrijven naar onze maatschappelijke zetel: Delvauxstraat 7, 2620 Hemiksem, België

Een mail sturen kan naar: info@mrwebdesign.be
Ons bellen doe je op het nummer: 0479/39.60.05
Je kan ons ook tweeten: twitter.com/infomrwebdesign
En via messenger kan het ook: facebook.com/mrwebdesign.be
Zelfs via Linkedin kan het: linkedin.com/company/mrwebdesign/


Disclaimer

De inhoud van deze website is eigendom van MRWebdesign. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de voorwaarden in deze disclaimer.
De volledige inhoud van deze site zoals merken, logo’s tekeningen, beelden, teksten, foto’s, filmpjes, productnamen, bedrijfsnamen e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan MRWebdesign of de rechthoudende derden. Alle toepasselijke intellectuele eigendomsrechten blijven dus behouden.
Alle informatie op de website van MRWebdesign is van algemene aard. Deze is in geen geval aangepast een specifieke en/of persoonlijke omstandigheden. Deze informatie kan dus in geen geval persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. Bij MRWebdesign willen we altijd het beste voor onze klanten. Wij zetten dan ook alles op alles opdat alle ter beschikking gestelde informatie juist, nauwkeurig en volledig is. Ondanks het harde werk kan het gebeuren dat er zich onjuistheden voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien u onjuistheden zou opmerken kan je dit altijd melden via info@mrwebdesign.be. Wij zullen dan alles op alles zetten om de info zo snel mogelijk aan te passen. MRWebdesign kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaan is uit het gebruik van alle informatie op onze site. De inhoud van onze site inclusief alle links kan ten allen tijde en zonder aankondiging aangepast worden.
In geen geval kunnen wij tegenover wie dan ook aansprakelijk worden gesteld voor schade die voorkomt van het gebruik van deze site. We verstaan hieronder verliezen, werkonderbrekingen, beschadigingen aan programma’s, beschadigingen aan computers en/of computersystemen en apparatuur.
Onze website bevat links naar websites van derden of kunnen hiernaar verwijzen. MRWebdesign heeft geen zeggenschap over de inhoud of kenmerken van deze websites en kan dan ook in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina’s.


Toepasselijk recht

De overeenkomst wordt beheerst door het Belgisch Recht. Omtrent alle betwistingen zijn enkel en alleen de rechtbanken gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen bevoegd.


Up-to-date

Onze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden aangepast om up-to-date te blijven met de gewijzigde regelgeving. Wij adviseren u dan ook steeds om de meest recente versie op onze website te raadplegen.

Laatste update: 07/11/2018.