Ontdek hier al onze creaties


Al onze online-projecten op één pagina.
Websites die tot in de puntjes afgewerkt zijn en waar we echt super trots op zijn!


Wil jij ook zo een sterke website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kriswill bvba

Al sinds 2001 uw partner in het vervaardigen van sectionale poorten en snelloopdeuren voor particuliere en professionele doeleinden. Naast het plaatsen verzorgt Kriswill ook de automatisatie en het onderhoud van sectionale garagepoorten en snelloopdeuren.

S.B.D.D.

Ski- en Bootclub «De Durme» vzw is een vereniging met als belangrijkste doelstelling het promoten van elke discipline van het waterskiën. Onze sport is zeer toegankelijk en helemaal niet moeilijk. Al snel hoor en voel je water onder je door klotsen en voel je de wind door je haren waaien en waan je je de koning van De Durme. Zowel jong als oud glijden binnen de kortste keren over het water.

vzw de steiger, webdesign, wordpress, lokeren

vzw De Steiger

VZW De Steiger is een Organisatie voor Bijzondere Jeugdzorg, erkend en gesubsidieerd door het Agentschap Jongerenwelzijn van de Vlaamse Overheid.
We bieden begeleiding – al dan niet gekoppeld aan residentiële opvang – aan maximaal 72 kinderen / jongeren en hun gezinnen.

Wilford X

Wilford X bundelt een groep kunstminnaars die onder deze naam artistieke activiteiten organiseert. Kwalitatief, eigenzinnig en los van commerciële doeleinden. De thuishaven van Wilford X is de benedenverdieping van een statig herenhuis op de Wilfordkaai.
Dit voormalige hoofdkantoor van de Wilfordrederij werd gesloopt en à l’identique heropgebouwd.